Foto: Resia

Köpläge för ressugna

Är du sugen på en resa? Då ska du passa på nu – det finns gott om kampanjer på flygbiljetter.

Januari är traditionellt en månad när det bokas mycket resor. Många drömmer sig säkert bort under julledigheten och gör sedan slag i saken efter nyår. Dessutom har många flygbolag kampanjer under januari så det finns god chans till fyndläge på flygbiljetter.

 – Knappt har klockorna ringt in det nya året innan vår mest hektiska bokningsmånad är i gång. Just nu har vi mycket fördelaktiga kampanjer, men skynda att fynda, platserna brukar gå åt som smör i solsken, säger Lina Eklund, PR-specialist på Resia, i ett pressmeddelande.

Ett resmål som sticker ut när det gäller prisbilden är USA.

– Ett hett tips är att passa på att göra den där drömresan till USA i år. Biljetterna dit är nu billigare än de någonsin varit. En resa att rekommendera är att kombinera några nätter i New York med solfyllda dagar i Florida, fortsätter Lina Eklund.

Vad är då bästa sättet för att hitta de billigaste biljetterna?

– Mest fördelaktigt när man letar efter de billigaste biljetterna brukar vara att skräddarsy ett eget paket där man inte är så bunden till hela veckor. Att vara flexibel på datum och i vissa fall även resmål brukar också vara fördelaktigt. Se till att dubbelkolla villkor innan bokning samt boka gärna boende i samband med flygbokningen för att se till att vara skyddad av paketreselagen, säger Lina Eklund.

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Linköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Linköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Linköping News på Facebook.

-----

No more pages to load