Marcus och Martinus.
Pressbild: Visit Linköping

Marcus och Martinus gör överraskande scenstopp i Linköping

De har mer än 400 miljoner streams mellan Spotify och iTunes, 380 miljoner views på YouTube och 1,1 miljoner följare på Instagram. Den 18:e februari kommer supertvillingarna Marcus & Martinus till Saab Arena i Linköping. Biljetterna som släpps nu på fredag väntas gå åt direkt.

De två omåttligt populära norska popsnörena Marcus & Martinus lockade nära en halv miljon fans till sin förra turné. I februari 2018 ger de sig ut i Europa igen. Med sin nya Moments Tour ska de besöka Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike, Schweiz – och så Sverige förstås.

Att de planerar att ge två konserter i Globen i Stockholm är redan känt. Men att de även kommer att stanna till i Linköping den 18:e februari, för att spela på Saab Arena, är helt nytt.

Med sig i bagaget har supertvillingarna en hel rad inarbetade hits. Men helt nytt material, från nya plattan Moments, står också på repertoaren.

– Underbart att som en av endast två svenska städer få erbjuda möjlighet att se Marcus och Martinus på scen. Det är en exklusiv chans för alla fans att få uppleva Skandinaviens största popfenomen i Linköping. Med ny musik med sig i bagaget kommer superduon Marcus och Martinus att bjuda på en fenomenal show i Saab Arena i februari, säger Emma Tördahl projektledare på Visit Linköping & Co i ett pressmeddelande.

Den som vill knipa en biljett till konserten får dock se till att vara på alerten nu på fredag, den 24:e november.

– Vi förväntar oss ett högt tryck vid biljettsläppet på fredag. Var redo för att säkra årets bästa julklapp. Biljetterna släpps via ticketmaster.se. Har man möjlighet kan det vara en god idé att komma till biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress på fredag, tipsar Emma Tördahl.