Pressbild

Norrköpingsföretag får chansen att jobba med världsshow

Det är en av världens största turnerande shower för barnfamiljer. Nu är det klart att ett Norrköpingsföretag får ansvaret för all arenaproduktion i Sverige.

PAW Patrol Live! ”Räddningsloppet”, en av världens största turnerande shower för barnfamiljer, kommer till Sverige 2019. Premiären är i Saab arena i Linköping den 2 februari och nu är det klart att Norrköpingsföretaget Padab Ljud & Ljus AB ska sköta all arenaproduktion i Sverige.

– Vi är väldigt stolta att ha fått uppdraget att arbeta med ett så stort och internationellt varumärke som PAW Patrol där kvalité i leveransen varit det viktigaste i upphandlingen, säger Joachim Bergling, vd på Padab Ljud & Ljus AB, i ett pressmeddelande.

Showen baseras på tv-kanalen Nick Jr:s animerade succéserie PAW Patrol. Nio arenor i Sverige ska köra showen och totalt beräknas 40 000 besökare komma.

– Vi har precis gästat föreställningen i Lissabon. Det blir en härlig utmaning för oss att leverera enligt den kravspecifikation som varumärket begär, säger Joachim Bergling.

Succéshowen får Sverige-premiär i Linköping