Bild: Andreas Schander och Länsstyrelsen

Nu drar lilla julafton i gång för entreprenörer

Under veckan bubblar det av entreprenörskap och innovation i länet. Det är nämligen dags för East Sweden Innovation Week – lilla julafton för entreprenörer.

I dag går startskottet för East Sweden Innovation Week. Över 20 evenemang arrangeras över hela länet med huvudnumret Innovation Day den 8 november i Linköping.

– Årets program är riktigt skarpt inom många olika områden. Det visar verkligen vilken bredd av spetskompetens vi har här i länet, säger Madeleine Söderstedt Sjöberg, näringslivs- och tillväxtdirektör på Länsstyrelsen Östergötland i ett pressmeddelande.
Redan i dag, måndag, finns sex programpunkter. Bland annat deltar landshövding Carl Fredrik Graf vid RISE Forskningsinstituts evenemang om framtidens hälsoinnovationer.
Men huvudnumret är det dags för först på torsdag.

– Innovation Day. Det är veckans huvudevent där vi ska få veta mer om hållbar affärsinnovation och vad som händer i Kina. Jag tror att det kan locka både företagare och personer som jobbar för företagare inom till exempel kommuner eller andra delar av det offentliga stödsystemet, Madeleine Söderstedt Sjöberg.

Här finns hela programmet.