Här är Linköpings färskaste mäklarbyrå på en och samma bild. Foto: Privat.

Rutinerade mäklare på ny byrå

En ny stjärna har tänts på stans mäklarhimmel i form av byrån LIWE Estate som valt att slå in på en annan väg inom fastighetsbranschen med att fokusera mer på den kommersiella marknaden. Nyligen invigde man sina nya lokaler på Storgatan mitt i centrala Linköping.

Hos LIWE Estate hittar vi Matilda Lidén och Johan Westergren som äger och driver företaget och ombord på skeppet har de med sig Micka Hagve och Kent Nordén. Tillsammans har de ett koncept där de står stadigt på flera ben då de jobbar med att sälja kommersiella fastigheter, jordbruksfastigheter, privatbostäder samt att även, vilket de betonar är lite unikt, förmedlar lokaler åt den som vill.

– Meningen var att vi enbart skulle satsa på att arbeta med kommersiella fastigheter och jordbruksfastigheter men det började allt mer spilla över även på privatbostäder, öppnar Matilda Lidén och tittar sedan på kollegan Micka Hagve som kommer från en mäklarbyrå där hon just arbetat med privatbostäder.

– Jag har 36 års erfarenhet av att vara mäklare i Linköping, säger Johan Westergren och fortsätter med att berätta om hur han ser på stadens fastighetsbransch.

-Vi fyller en lucka i, inte bara Linköping och Östergötland, utan vi verkar i hela landet. Det blir ofta så när man har ett brett kontaktnät vilket då kan göra att man hamnar med en affär i, låt säga, Ronneby.

Vad som gör LIWE Estate än mer unika är att de även förmedlar lokaler till både företag såväl som privatpersoner. Det är därför de anställt Kent Nordén.

– Vi tar ansvar för allt kring en lokalförmedling, från visning tills att det är dags att skriva på kontraktet, berättar Johan Westergren avslutningsvis men innan det är dags att ta adjö så inflikar Micka Hagve att de även kan hjälpa till när man ska ombilda hyresrätter till en bostadsrättsförening.

Se där, LIWE Estate kanske inte är den största byrån men att de besitter en stor och bred kompetens går inte att tveka om.