Linköpings tingsrätt. Temabild: Andreas Schander

Man onanerade på buss – hade ont i könet

En man som blottade sin penis för två stycken underåriga flickor på en buss har nu åtalas för sitt tilltag. Onanisten nekar dock till brott, berättar Corren.

Det var i början av juni som en 50-årig man tog fram sitt kön och visade detta för två flickor som ännu inte fyllt 15 år. Mannen ska även ha onanerat framför de båda flickorna. Flickorna sade då till bussföraren som genast stoppade bussen och larmade polisen. Mannen hade då bett att få lämna bussen vilket chauffören nekade honom.

Nu åtalas mannen för sexuellt ofredande men har in förhör nekat till brott och förklarat i förhör att han ”haft ont i könet” samt att han ”plockade fram den lite snabbt”.

Mannen åtalas även för ännu ett fall av sexuellt ofredande då han I slutet av juli i år ska han ha dykt upp i en tillfällig sovsal under evenemanget Närcon på universitetsområdet i Linköping. Enligt åklagaren lade sig 50-åringen nära en kvinna som låg och vilade i sovsalen. Enligt åklagaren berörde mannen kvinnan. Mannen nekar även till det brottet.