Foto: Gunilla Olsson

Anneli tar klivet in i skolvärlden

Efter många år hos Östgöta Media, de senaste åren som företagsmarknadschef, tar Anneli Larsson klivet in i skolvärlden och blir vd på Lärande Partner.

Den 15 augusti blir Anneli Larsson ny vd på Lärande Partner. Anneli Larsson har en rad chefspositioner inom marknadsföring, försäljning och affärsutveckling bakom sig. Senast arbetade hon som företagsmarknadschef hos Östgöta Media.

– Jag har ett brinnande intresse för ledarskap, marknadsföring och försäljning och jag drivs av att utveckla såväl medarbetare som verksamhet. Att få möjligheten att skapa kärnfulla lösningar för Lärandes olika målgrupper, framförallt barn och ungdomar, är en otroligt stimulerande tanke. Det ska bli spännande att få bidra till Lärandes tillväxtresa, säger Anneli Larsson i ett pressmeddelande.

Fokus i rollen blir att utveckla samarbeten som gynnar eleverna.

– Vi står i ett skede där vi blickar in i framtiden och vill öka möjligheterna ytterligare för fler att gå på våra skolor och ta del av våra framtidsorienterade utbildningar. Anneli tillför exakt det som vi behöver för att etablera kontakt och bredda möjligheterna tillsammans med näringslivet ytterligare. Hon tillför entusiasm, nätverk och seniort ledarskap. Det ska bli mycket roligt att utveckla verksamheten tillsammans med Anneli, säger Ulrika Unell, koncernchef på Lärandegruppen i Sverige AB.