”Min drivkraft att lyckas är stark”

Nyhetssajten Linköping News har bara varit igång i några månader men företaget växer rejält. Läs intervjun med News senaste medarbetare.

– Jag har en bred erfarenhet från detaljhandeln och en stark vilja med höga ambitioner. Nu hade jag en hunger att prova något helt nytt och så dök det upp ett väldigt bra tillfälle, säger Stefan Svensson, säljare på Linköping News.


Stefan Svensson, nyanställd på Linköping News. Bild: Andreas Schander

Han är uppvuxen i Linköping och redan som 23-åring blev han ansvarig för en butik i länet. Efter det har framgångarna fortsatt med en roll som butikschef inom detaljhandeln. Nu kliver han in i Linköping News lokaler för att vara med på nyhetssajtens fortsatta expansion.

Stefan Svensson växte upp i Hjulsbro men bor numer i Linghem. Som pappa till två småbarn går det mesta av fritiden till familjen. Han har också ett stort sportintresse med framför allt Linköpings HC som har en stor plats i hans hjärta.
– Man har varit med i Stångebro och följt laget, på den tiden fick man gå till hallen direkt efter skolan för att kunna komma in så hjärtat slår för LHC.

Varför blev det Linköping News?
– Jag vill vara med på resan och göra Linköping News till stans nyhetssajt och det ska bli riktigt spännande och utvecklande, säger Stefan Svensson

Vill du komma i kontakt med Stefan? Han nås på 070-578 52 32

Vill du lämna nyhetstips? Gör det på mejl: press@linkopingnews.se eller på 0709-57 28 19.

Är du också ny på jobbet? Då vill vi gärna berätta om dig och ditt nya jobb. Mejla till oss på press@linkopingnews.se eller tipsa oss via Facebook.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Linköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Linköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Linköping News på Facebook.

-----

No more pages to load