Bild: Pixabay och OnePartnerGroup

Offensiv rekryteringsfirma nyanställer

OnePartnerGroup fortsätter att satsa offensivt i Östergötland och utökar personalstyrkan.

OnePartnerGroup hjälper företag med rekrytering, bemanning, utbildning och produktionslösningar. I Östergötland har företaget kontor i Mjölby, Motala, Linköping och Norrköping.

Nu har OnePartnerGroup knutit till sig Stefan Johansson som har många års erfarenhet av rekrytering.

Nybyggaranda

– Jag trivs i miljöer där det existerar ”nybyggaranda” och det känner jag verkligen att det gör här. Det gör det väldigt roligt att komma in i OnePartnerGroups organisation. Jag hoppas kunna bidra till att vi växer ännu mer, säger Stefan Johansson i ett pressmeddelande.

Stefan Johansson började sin tjänst den 1 november och utgår från kontoret i Linköping. Första tjänsten inom rekrytering hade han redan 1989.

– Min erfarenhet har gett mig ett stort kontaktnät i hela regionen men även i angränsande län. Dessa kontakter hoppas jag kunna dra nytta av i min nya roll, säger Stefan Johansson.

Gott rykte

– Stefan har ett väldigt gott rykte i branschen och besitter en stor yrkesskicklighet. När vi fick möjligheten att träffa honom kände vi att hans personlighet, värdegrund och drivkraft ligger helt i linje med vad OnePartnerGroup står för. Vi är väldigt glada att Stefan vill vara med och bidra till vår framtida tillväxt, säger Julia Hermansson, affärsområdeschef tjänstemän hos OnePartnerGroup, i samma pressmeddelande.