Pink Ruby eller som hon heter i det civila - Erica Lundin. Bild: Privat

Se Linköpingstjejens galna Youtubekanal

Erica ”Rockabella” Lundin har en egen Youtubekanal där hon på ett humoristiskt sätt tar upp vardagens alla små jävligheter. Själv menar hon att hon bara är sig själv, men News reporter Jerry Prütz hävdar att hon är både modig och lite galen.

Erica Lundin kallas ”Rockabella” av sina vänner men har under namnet Pink Ruby en egen kanal på Youtube.

– Jag har väl haft kanalen i drygt två år. Jag har alltid hörts och synts i alla sammanhang så jag tänkte varför inte en kanal på Youtube där jag kan lägga upp mina tankar och funderingar, säger Erica när vi ses innan hon börjar jobbet som lokalvårdare. Att jobba eftermiddag och kväll är hennes grej då att gå upp på morgonen inte är det.

Tala först, tänka sen

– Jag brukar ofta tala innan jag tänker och det är lite samma sak med mina videos på Youtube vilket oftast är roligt, säger Erica och menar att inga ämnen är tabu eller för privata. Mycket handlar om sex och i en av de senaste berättar hon om sina engångsligg på ett både avväpnande och rättframt sätt. Är man känslig för rakt språk finns det risk att man rodnar.

Privat är hon gift och har en dotter på 17 år. De är dock privata och vill inte synas i offentliga sammanhang.

– Självklart är de medvetna om min kanal och stöttar mig, det är samma sak med mina vänner som är mina största fans, menar Erica vidare. Hennes kanal är inte jättestor men har drygt 4 600 som följer och prenumererar på Pink Ruby.

Igenkänd på stan

– Jag märker att jag ibland blir igenkänd på stan och det händer även att man skriver till mig och säger ”jag såg dej på stan men vågade inte gå fram”, men det tycker jag nog man ska göra för farlig är jag inte. Jag är bara mig själv i alla lägen.

Besök Pink Ruby här: