Knuttar samlar pengar till missing people

sharon-mccutcheon--8a5eJ1-mmQ-unsplash

Missing People är en viktigt organisation. Det tycker även MC-knuttarna som körde en kortege genom Linköping för att samla in pengar till organisationen.

Välgörenhetskortegen gick till som så att varje person som deltog i kortegen skänkte minst 50 kronor. Men det fanns även insamlingsbössor där allmänheten kunde skänka pengar. Samt att man alltid kan donera pengar via Missing Peoples hemsida. Verksamhetschefen på Missing People, Helene Brinkenfeldt, sa – Vi är jätteglada. Insamlingen kommer att hjälpa oss i vårt arbete att arrangera sökinsatser efter försvunna personer.

 

Missing Peoples sökinsatser i Linköping

En stor sökinsats i Linköping som bedrevs av bland annat Missing People var försvunna Melker. Tyvärr var inte Melker längre vid liv när han hittades, men med hjälp av Missing People har många andra hittats vid liv. Även de personer som inte längre är vid liv är viktiga att hitta, inte minst för att anhöriga ska kunna få ett avslut. Men en kropp behövs även i de flesta fallen för att kunna ta fast en mördare.

Tack vare knuttarnas insamling, och andra insamlingar till Missing People så kan de fortsätta att bedriva sin verksamhet och hjälpa människor. Initiativ som detta behöver vi se mer av och donationer till välgörenhetsorganisationer behöver bli fler för att de ska kunna fortsätta bedriva sin verksamhet.