Pressbild

Miss Li kommer till stan

I höstas släppte Miss Li sitt nya album ”A Woman’s Guide To Survival”, och efter fyra singelsläpp, en bejublad sommarturné och ett rykande färskt albumsläpp är det nu klart att Miss Li ger sig ut på turné under våren 2018. Den 21 april kommer hon till Linköping Konsert & Kongress.

Det har varit ett hektiskt år för Miss Li. Sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare tre singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album. Miss Li och hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister och medverkade senast på ”Kids in love”, titelspåret på EP:n signerad den norska stjärnproducenten Kygo.

I maj släppte Miss Li den Janis Joplin-inspirerade powerballaden ”Love Hurts” som utgjorde startskottet för en högintensiv sommar där gig på Sveriges största festivaler varvades med nattligt albumarbete. I höstas släpptes det efterlängtade albumet ”A Woman’s Guide To Survival” som bara tre dagar efter släpp har hyllats av press och lyssnare över hela landet.

Nu står det alltså klart att Miss Li tar med sig sitt nya material ut på vägarna under våren 2018.

– Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li i ett pressutskick.

Lördagen 21 april spelar Miss Li på Linköping Konsert & Kongress. Biljetterna är släppta.