Mia Skäringer. Bild: Emma Svensson/Pressbild

Succéshowen drar två fulla hus i helgen

Nu på lördag och söndag kommer folkkära komikern Mia Skäringer till Linköping och Saab arena med sin föreställning ”Aviga Maria – no more fucks to give” och succén är given då föreställningarna är utsålda sedan länge.

I Linköping ger Mia Skäringer dubbla föreställningar med totalt 12 000 personer i publiken men det är inte bara östgötarna som älskar henne utan hela turnén är så gott som slutsåld redan innan den haft premiär i Örebro nu på fredag.

– Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, hälsar Mia i ett pressmeddelande.

”Avig Maria – No more fucks to give” har alltså premiär den 2 november i Örebro på Conventum Arena. Därefter fortsätter föreställningen under ytterligare 16 kvällar runt om i Sverige med avslutning i Ericsson Globe i Stockholm den 25 november. Den 7 mars 2019 är det nypremiär, även denna gång i Örebro och sen fortsätter turnén ända fram till den 9 november då Mia avslutar sin resa i Göteborg. Den 10 mars återkommer hon till Linköping.

En hyllning

– Vi har redan sålt drygt 30 000 biljetter till nästa års föreställningar, berättar producenten Mikael Tillman för Linköping News.

Mia beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”.

Mia har själv skrivit manus till föreställningen men regisserat har ingen mindre än Helena Bergström gjort.