Författarduo klar för mässa

Årets line up till TellUs bok- och berättarmässa börjar allt mer ta form. Nu är Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg klara.

Lördag 2 december är det dags för TellUs bok- och berättarmässa på Linköpings stadsbibliotek. Nu är det klart att Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg, skaparna av Engelsfors-trilogen, kommer att föreläsa och signera böcker på mässan.

Engelsfors-trilogin är en fantasyserie för unga vuxna. Första delen, Cirkeln, har även filmatiserats. Trilogin består av Cirkeln (2011), Eld (2012) och Nyckeln (2013) och utspelar sig i en fiktiv, svensk bruksort i Bergslagen där övernaturliga saker börjar inträffa på en gymnasieskola.

– Den här bokningen är vi lite extra nöjda med eftersom Sara och Mats skriver för en målgrupp som vi vill bli bättre på att skapa spännande innehåll för, konstaterar Johan Hagesund, en av TellUs arrangörer.

– Och extra kul är det eftersom Engelsfors-trilogin gett upphov till berättelser i så många olika format, säger Johan Hagesund och nämner film, seriealbum och fanfiction.

Björn Ranelid till TellUs

Sara Lövestam till TellUs

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Linköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Linköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Linköping News på Facebook.

-----

No more pages to load