Molly Sandén. Foto: Live Nation

Första artisterna klara till Linköpings Stadsfest

21 augusti går startskottet för Linköpings Stadsfest. Nu har de första artisterna presenterats.

Linköpings Stadsfest pågår den 21-26 augusti. Nu är det klart att Molly Sandén och Rhys kommer att uppträda på Borggården.

Rhys har fått en megahit med ”Last Dance”. Låten har över 23 miljoner streams på Spotify. ”Too Good To Be True” har också blivit en hit. Fredag 24 augusti uppträder Rhys på Borggården.

Folkkära Molly Sandéns första singel, ”Rygg mot rygg”, från kommande albumet “Större” har sålt platina. Albumet släpps den 27 april och den 25 augusti står hon på scenen under stadsfesten.

Dessutom är riksfinalen av P4 Nästa tillbaka för tredje året i rad. Bland 25 lokala vinnare väljer en jury ut åtta finalister som får tävla i den direktsända riksfinalen i Linköping.

– Förra året hade vi ett bredare utbud av musikakter än någonsin och vi jobbar för att få till ett minst lika bra program i år. Både Rhys och Molly Sandén är fantastiska artister och jag hoppas och tror att många kommer vilja uppleva deras konserter på Borggården under fina sensommarkvällar. Och jättekul att Sveriges Radio vill komma tillbaka till Linköping med finalen av P4 Nästa. Det är häftigt att få uppleva direktsänd riksradio från Linköping, säger Claes Lauritsen, projektledare för Linköpings Stadsfest, i ett pressmeddelande.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Linköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Linköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Linköping News på Facebook.

-----

No more pages to load