Ben Kersley, humorprofil. Foto: Jerry Prütz

Humorfestival för tredje gången

Ben Kersley och LKPG HAHA ordnar skrattfesten Linköping Comedy Festival för tredje gången och i år är det Frimis som är skrattfestens epicentrum.

Det blir skoj för de allra minsta, det blir skämt om Tomas Quick och det blir lokala komiker lördagen 17 februari, när Linköping Comedy Festival kickar igång för tredje gången i rad. Som vanligt när det gäller Stand Up Comedy är det Ben Kersley som håller i trådarna.

– Det känns bra och denna gången har vi, för första gången satsat på humor för de allra minsta barnen från tre år och uppåt tillsammans med Ola Aurell och Teater Impro. Sedan kommer Sandra Illar med sin föreställning ”Balla, Balla, Balla”, säger Ben Kersley som tycker att biljettförsäljningen går bra trots att han inte har de allra största namnen på programmet utan har satsat lite annorlunda det här året.

– Det blir även en avdelning med lokala komiker under rubriken ”Where ideas become reality” vilket presenteras av mig tillsammans med Beta Comedy. Sedan kommer även Evelyn Mok som är ett verkligt namn på uppgång. Isak Jansson och Ola Aurell kommer med sin show ”Quick” vilken handlar om välkände Tomas Quick.

Vad tror du om en festival 2019?

– Det är lite tidigt att säga men det är inte alls otroligt, avslutar Ben Kersley.

Här ser du hela programmet för Linköping Comedy Festival:

14.00 –  Men Sen Då – En improviserad Barnshow med Ola Aurell och Presens Impro
15.30  – Hymen Manoeuvre – Evelyn Mok (Nominerad till årets kvinnliga komiker 2017)
17.30 – Where Ideas Become Reality – Ben Kersley & Beta Comedy
19.30  – Quick – Humorshow om Quickfallet med Ola Aurell & Isak Jansson
21.30 –  BALLA BALLA BALLA! med Sandra Ilar