Siri Wassrin och kören bjöd på skön musik i Gränden. Foto: Jerry Prütz

Ljuva toner i Gränden – Beyoncés låtar fyllde galleria

Siri Wassrin driver föreningen Playground som just nu jobbar med “We Run the World – A Queen B Tribute” och som ett led i marknadsföreningen inför konserten den 21 april bjöd man på ett smakprov på Gränden under onsdagens eftermiddag.

– I “We Run the World” skapar elva musiker, elva dansare och koreografer, tio sångare samt åtta luftakrobater en mäktig show där Beyoncés största hits framförs i egna tolkningar, berättar Siri Wassrin för News då vi ses precis innan de ska dra igång och köra några låtar som ett smakprov inför de båda konserterna nästa lördag på Forumteatern.

Siri Wassrin. Foto: Jerry Prütz

– Vi har valt att lägga fokus på Beyoncés feministiska budskap och det ligger ju verkligen i tiden nu. Vi vill visa att man kan vara stark som tjej även om man, till exempel, håller på med poledance, säger Siri Wassrin och berättar om showen som verkligen ser ut att bli något alldeles extra med dans, nycirkusakrobater och så musikerna och kören så klart.

Foto: Jerry Prütz

– ” We Run the World gör upp med det som håller oss tillbaka – vare sig det är objektifierande ocsexualiserande strukturer eller rätten till sin egen kropp och sexualitet. Ett uppror mot det som trycker ned och håller tillbaka – en befrielse från kontroll och snäva normer och roller”, slår Siri Wassrin fast med önskvärd tydlighet.

Ska man döma av det smakprov som bjöds i Gränden så kommer det att bli en både hör och sevärd konsert.

Här ser det ett smakprov ur showen.