Sarah Klang. Foto: Pressbild

Supertalang till Backstage

I fredags gjorde sångerskan Sarah Klang supersuccé i folkkära tv-programmet “På spåret”. Att hon fick de båda pratglada programledarna  Kristian Luuk och Fredrik Lindström att häpna och bli tysta är i sig bara det en bedrift. Söndagen den 25 mars är det Linköpings tur att hänföras av den unga talangen.

För de allra flesta är nog Sarah Klang en ny bekantskap men under hösten 2017 har hon varit namnet på allas läppar. Från den omtalade konserten på Way Out West  i somras samt ett uppmärksammat framträdande på Reeperbahn Festival i Hamburg och till utsålda spelningar i både Stockholm och Göteborg.

Sarah har också presenterats bland de första namnen till nästa års South by Southwest i Austin, Texas. Hon har fått hög P3-rotation med senaste singeln ”Left Me On Fire” och är också en av liveartisterna på P3 Guld 2018.  Och allt detta trots att det bara finns tre låtar med henne att ta del av.

I februari 2018 släpps Sarahs debutalbum ”Love In The Milky Way”, men redan den under hösten kom den nya singenl, ”Lover”.

– Precis som mina tidigare singlar, är ”Lover” en kärlekshistoria om tiden efter, eller tiden då man tänker tillbaka på sin stora kärlek. Det som inte funkade, eller blev av. Familjer som splittras, mammor och pappor som drar. Kärleken till någon man inte kan vara med mer, säger den blott 25-åriga sångerskan i ett pressutskick.

Söndagen den 25 mars kommer hon alltså till Linköping – se till att vara där.

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Linköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Linköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Linköping News på Facebook.

-----

No more pages to load