Tommy och Sagga, eller Philip Kullgren och Sebastian Falk som det heter i det civila, har mycket på gång. Foto: Pressbild

TV4-humor blev inte så kul

Åtvidabergsprofilen, mångsysslaren och komikern Philip Kullgren medverkar i en ny humorsatsning på TV4. Han menar dock att den ”inte blev så kul”.

Philip Kullgren ligger bakom sådana Youtubeklassiker som Åtvidaberg INK och Torghumor men har även hörts skoja i P3. På TV4 play har Philip Kullgren tillsammans med Torghumorpolaren Sebastian Falk medverkat i en ny humorsatsningen kallad ”Spiken”. Men det blev inte så kul, berättar komikern nu för Corren.

– Vissa scener är toppen, men jag hade högre förväntningar på helheten. Humorn står inte riktigt i proportion till budgeten. Med tanke på det man tidigare skapat på Youtube för ingenting så hade jag högre förväntningar, inte minst på mig själv som en av manusförfattarna, berättar han vidare för tidningen.

Cindy pysslar

Men istället för att hänga med huvudet och vara missnöjd i största allmänhet blickar han istället framåt med flera nya projekt. Bland annat ska hans karaktär ”Cindy” ha pysselkväll på konsert och kongress lite senare i år. Det kommer även att dyka upp flera nya karaktärer på deras Youtubekanal.