Joe Labero.
Bild: Axel Öberg

Labero + Rackartygarna = Inflame

Snart kommer den världskände magikern Joe Labero till Linköping. Tillsammans med de våghalsiga Youtubestjärnorna Rackartygarna bjuder han på en eldig MC-föreställning – Inflame.

Svenskfödde Joe Labero har på senare år mest showat loss i Las Vegas. Men sedan en tid tillbaka har han jobbat för att uppfylla en dröm, om att få uppträda i kinesiska spel-Eldoradot Macao.

Uppträder med Youtubestjärnor

Nu är han på väg. Men innan han ger sig av kommer han hem till Sverige. För att rocka fett ihop med MC-våghalsarna och Youtubestjärnorna Rackartygarna.

Tillsammans med ett gäng skickliga stuntmän ska de 17 februari bjuda på den lika eldfängda som galna showen Inflame i Saab Arena.

”Jag bjuder in till mitt garage”

– Det blir en annorlunda story med eld, stuntmän och flygande motorcyklar. Publiken kommer att hamna mitt i en actionrulle med ett högt tempo. Jag bjuder hem publiken till en del av mitt garage. Det blir lite bränt gummi, en doft av bensin, reservdelar på golvet, verktyg på väggen och så magi på det, säger Joe Labero till corren.se (betalvägg).

MC-artisterna i Rackartygarna slog igenom i TV-programmet Talang 2014. Sedan dess har de skaffat sig fler än 300 000 följare på Youtube. Och genom att visa filmer på sina tricks inom motocross, freerunning och stunts har de lyckats få ihop till 90 miljoner visningar.

Genom sitt samarbete vill de kända artisterna överbrygga generationsklyftan mellan den traditionella nöjesvärlden och ungdomarnas surfkultur.