Lidia Girón Herrera, Quality Hotel Ekoxen.
Foto: Quality Hotel Ekoxen

Samlar julklappar till kvinnojouren

Nu är granen som ska ge behövande barn en god jul på plats på Quality Hotel Ekoxen. I år är det kvinnojouren Ellinor som får julklapparna som samlas in.

Den ensamma julgranen har blivit en återkommande jultradition på Quality Hotel Ekoxen i Linköping. Under den kan alla som vill lägga en julklapp som går till behövande barn i Linköping. I år är det kvinnojouren Ellinor som får klapparna.

Den som inte vill ge ett paket kan köpa gåvobrev från vilka behållningen går direkt till kvinnojouren Ellinors verksamhet.

För varje julklapp som läggs under granen skänker dessutom Nordic Choice Hotels – kedjan bakom Ekoxen – tio kronor till UNICEF:s projekt Sweet dreams, som ger barn utsatta för människohandel en trygg nattsömn.

Alla kan bidra till insamlingen – hotellanställda och gäster, så klart. Men även den som bara kommer på besök – kanske enbart för att lägga en klapp under granen.

– Det känns fint och bra att få hjälpa människor på detta sätt, att få se den glädje som det för med sig, både från organisationen och de människor som faktiskt får våra gåvor, är oslagbart.  säger Christel Ericson, hotelldirektör Quality Hotel Ekoxen

– Vi hoppas på rekordmånga julklappar och gåvokort i år från Linköpingsborna, nu ser vi till att tillsammans fylla den Ensamma Julgranen! avslutar Christel Ericson

Från och med första advent kan man lägga julklappar under ensamma granar i samtliga 194 lobbyer på Nordic Choice Hotels. I fjol gav insamlingen 50 000 julklappar.

GÖR SÅ HÄR:

  1. Köp en julklapp och slå in den.
  2. Märk klappen med information om vem den skulle kunna passa, till exempel genom att skriva kön och ålder.
  3. Lägg den under julgranen som står i lobbyn på Quality Hotel Ekoxen i Linköping.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Linköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Linköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Linköping News på Facebook.

-----

No more pages to load