Bild: Mattias Landström

LHC förlänger med nyförvärvet

Han planerade inte att spela i SHL denna säsong. Men när LHC hörde av sig kunde forwarden inte tacka nej. Nu blir nyförvärvet kvar i Linköping i två år till.

Dan Pettersson skulle egentligen ha spelat med Södertälje i HockeyAllsvenskan, men istället blev det SHL och LHC för hans del. På 25 SHL-matcher med LHC har han stått för fyra poäng och framför allt ett hårt arbete över hela banan. Nu förlänger LHC Petterssons kontrakt med två år.

– Vi är mycket nöjda över att knyta till oss Dan för två ytterligare år. Han har anpassat sitt spel till SHL på ett imponerande sätt och vi ser att han kommer att kunna ta ytterligare steg i sin utveckling i vår verksamhet, säger Fredrik Emvall, General Manager i Linköping Hockey Club i ett pressmeddelande.

”Har varit min målsättning”

Dan är givetvis också nöjd med det nya kontraktet.

– Det känns givetvis väldigt kul och det har varit min målsättning ända sedan jag skrev på i somras. Vi har haft en bra dialog och vi har en samstämmig syn på framtiden. Jag har blivit väl omhändertagen och har fått en bra roll här i Linköping, säger han.