Niklas Persson. Bild: Andreas Schander/Mattias Landström

LHC-veteranen slutar: ”Har betytt mycket för oss”

Niklas ”Pajen” Persson spelar sin sista säsong i LHC. Det meddelade klubben i dag fredag.

I morgon spelar Linköping säsongens sista grundseriematch, hemma mot Växjö. För Niklas ”Pajen” Persson blir det hans sista grundseriematch någonsin i Linköpings färger.

För kaptenen blir det den sista grundseriematchen någonsin i Linköpings färger.

– Det här kommer att bli min sista säsong som spelare i LHC. Det har varit fantastiskt roligt att få spela inför publiken här i Linköping och jag vill rikta ett stort tack till alla supportrar, fans, White Lions-medlemmar och andra som kommit för att se oss spela i Saab arena. Er kärlek och ert stöd är jätteviktigt och något som jag är tacksam över att ha fått under de åren, säger Niklas Persson, i ett pressmeddelande.

Persson hoppas att hans sista säsong ska fortsätta ett bra tag till.

– Jag hoppas att det här blir startskottet på en lång och rolig avslutning, där förhoppningen är att vi ska hålla på en längre tid. Som jag sa när jag skrev på nytt kontrakt så har jag fortfarande någonting ogjort i den här föreningen och det är det som vi ska kriga för varje dag framöver.

Linköpings General Manager Fredrik Emvall om Perssons avslut.

– Jag tror att alla förstår vad Niklas har betytt för Linköping Hockey Club. Hans insatser såväl på isen som i omklädningsrummet har varit väldigt viktiga under båda sejourerna och han är en person som har varit central i gruppen. Niklas har varit en väldigt bra ambassadör för LHC och han har alltid gett allt för laget och sina lagkamrater. Vi vill tacka Niklas för hans insatser som spelare i LHC, både de som har varit men också de som ligger framåt i tiden. Självklart hoppas vi att han även i framtiden ska bidra med sina hockeykunskaper i LHC, säger han i en kommentar.

Läs också intervjun med Niklas Persson inför säsongen:

“När de pratar Youtube är jag gammal”

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Linköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Linköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Linköping News på Facebook.

-----

No more pages to load