I samarbete med Lottoland. De flesta lottospelare har sina egna metoder när de väljer sina nummer

I samarbete med Lottoland. Att spela på Lotto är en av de vanligaste spelen som spelas i Sverige och alla lottospelare har sin egen taktik när det gäller att välja vilka lottonummer man väljer att spela på.

Vissa kör på samma nummer varje gång med andra har udda tekniker som tex att spela med barnens årtal dom är födda på och så vidare. Detta är ganska så intressant ämne hur vi väljer nummer och tittar man djupare i ämnet kan man se att det finns några strategier.

Turnummer: Dom flesta människor har någon form av turnummer, ett nummer som har en personlig koppling som en datum när man hade en bra dag som, årsdag, födelsedag. Men även mer komplexa nummer som från olika tabeller eller numerologi.

De som går på statistik: Dom väljer försöka finna mönster i tidigare dragningar för att få fram statiskt på hur deras chanser ser ut. Enligt spelforskning så forskats det om vissa nummer är bättre än andra, där kan man läsa att osäkerheten i slumpen kan vara svårt att få grepp om.

Radmönster: Många spelare tycker om att välja olika mönster på sina lotter, det kan vara komplexa mönster till raka linjer. Detta är vanligt spelsätt som kan många gånger innebära att du delar en eventuell vinst med fler personer.

Undvika det andra väljer: Genom att inte satsa på dom vanliga turnummer och kanske till och med använda sig av en slumpgenerator när ska välja nummer.

Har du spelat på lotto men missat och kolla om du vunnit kan du lätt se dom tillgängligt på Lottoraden (Resultatservice) där du enkelt kan lättöverskådligt alla dragningar som varit. Men även fördjupa dig och se vilka tidigare vinster som delats ut. Lotto är en spännande hobby där slumpen avgör men är man ensam att ha rätt kan det vara bra ha en liten tanke på vilka nummer man spelar på.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Linköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Linköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Linköping News på Facebook.

-----

No more pages to load