En till sjukhus efter mc olycka

En person har förts till sjukhus efter en MC olycka. Personen ska inte vara allvarligt skadad och läget är inte kritiskt. Olyckan skedde inne på försvarsmaktens område.

Olyckan skedde inne på försvarsmaktens område på Malmen. Det var svårt för polis och ambulans att hitta det rätta området för olyckan då de först trodde att olyckan hade skett i närheten av försvarsmaktens område på Malmen, och inte inne på själva området. Detta gjorde att det tog längre tid än vanligt för polis och ambulans att komma till platsen.

 

Vi har tidigare rapporterat om en MC olycka på E4 där föraren fick vattenplaning och krockade in i mitträcket för att sedan åka ned i diket. Det var ingen som skadades i den olyckan.

 

Hittade fram till slut

Till slut blev det uppklarat om var olyckan hade skett om personalen kom fram till platsen. Väl framme konstaterades det att föraren hade skador på armen som krävde sjukhusvård. Föraren togs därför med till sjukhuset i ambulans. Föraren var vaken när personalen kom fram och anses vara lindrigt skadad.