Affärskvinna med smak för spänning

Louise Björnlund är en författare som skriver härligt spännande böcker som man inte kan slita sig ifrån. Böcker som man vill ligga och bläddra i ändå in på småtimmarna för att man är så spänd på vad som ska hända på nästa sida.

Louises mål med böckerna är att ha en så spännande intrig att hennes läsare aldrig har varit med om något liknande eller lika spännande. Det är hennes drivkraft och det är det som för henne framåt i sitt författarskap.

När man läser Louise Björnlunds böcker vet man hur de börjar, men man har inte en aning om vad som kommer hända längre in i boken. Louise skriver på ett sådant sätt som inte är avslöjande på något sätt, vilket gör att man hela tiden vill ta sig längre fram i boken för att få reda på vad som händer. Men trots detta så är det lätt att följa med och ta sig genom historien. För varje sida man läser faller en ny pusselbit på plats och historien går ihop allt mer och mer. I kriminalromanerna är ingenting vad det ser ut att vara, utan det är mycket värre än så.

Många av böckerna handlar om brott såsom dubbelmord.