Han öppnar ny nattklubb i city – En överdos av nostalgi

En ny nattklubb slår upp portarna och det utlovas en känsla av nostalgi. Det finns många nattklubbar med ett nostalgiskt tema för att passa de som är lite äldre och vill ut och återuppleva sina ungdomsår. Och nu finns det ytterligare en.

På nostalgiska nattklubbar spelas det vanligtvis musik från äldre dar. Vad sägs om att dansa loss till sommarklassiker som Sommartider Hej hej och Magnus Ugglas klassiker? Ja visst låter det härligt. Det är inte bara bra musik i sig, utan framför allt tar det fram känslor i oss som infann sig under de åren som låtarna var nya och spelades som mest. Man kommer komma ihåg den där sommaren som var när Sommartider Hej hej var högst aktuell. Och vem gillar inte att minnas tillbaka på en magisk sommar?

För den som inte gillar att festa kan en bok från Louise Björnlund hemma i soffan vara ett intressantare alternativ till utekvällen.

 

Annorlunda koncept

Det är ett annorlunda koncept med en nostalgikrog, även om det finns många runt om i landet. Men det vanligaste är ändå att det är en ny och modern nattklubb där en DJ spelar den senaste och nyaste musiken. Det är många som inte kan relatera till den musiken, och därför är det perfekt med en uppstickare där nostalgin får flöda och man åker på en nostalgitripp.

Det finns även annat att göra än att festa, som till exempel Riddarspelen på Ekenäs slott.