Kidnappades och våldtogs i timmar – de drack öl och skrattade

En fruktansvärd händelse har inträffat. Det handlar om en kvinna som har blivit kidnappad och sedan våldtagen – i flera timmar.

Händelsen rör en kvinna som var på väg hem efter att ha varit ute och festat med sina vänner. När hon går på vägen så är det en man som ropar något från en bil. Kvinnan hör inte vad han säger och går närmare bilen för att höra bättre. När hon kommer fram till bilen så slits bakdörren upp och en man i baksätet tar tag i kvinnan och drar in henne i bilen. De åkte sedan iväg med kvinnan i bilen. De kidnappade henne när hon var på väg hem. Bilen åkte en stund och stannade sedan. När de stannade var det en av männen som drog ner kvinnans byxor och utförde en fullbordad våldtäkt. Kvinnan gjorde stort motstånd, bland annat genom att sparka, slåss och skrika. Men ju mer motstånd hon gjorde, desto mer tog gärningsmannen i. Till slut slog han hennes huvud i dörrhandtaget varpå hennes motstånd slutade.

En annan natt i Linköping var det två våldtäkter som anmäldes.

 

Tidigare dömd

Under tiden som ena mannen våldtog kvinnan var den andra mannen precis utanför och rökte en cigarett. Efter att männen åkt fast så visade det sig att en av dem tidigare var dömd för en våldtäkt i sitt hemland, mannen var alltså inte från Sverige. Mannen, som är i 40 årsåldern dömdes både för människorov och grov våldtäkt. Han utvisas också från Sverige och får inte återvända, någonsin. Kvinnan mår fortfarande, två år efter händelsen, mycket dåligt.