Direkt – följ rättegången minut för minut här

Dag ett i rättegången om Ghost fallet är här. Rättegången inleddes klockan ni på morgonen och det var en rad förhör som hölls. Bråket i bandet grundar sig i pengar. Ghost är ett band som har fem medlemmar, varav en av medlemmarna är bandets frontfigur och även grundare av bandet. Det är Tobias Forge som domen är riktad mot och det är Mauro Rubino, Simon Söderberg, Martin Hjertstedt och Henrik Palm som har gjort anmälan.

 

Mail med avgörande information

Under rättegången rapporterades det om ett mail som ansågs innehålla avgörande information. Eller rättare sagt sakna information. I mailet pratas det om ett avtal. Men ingenstans i mailet står det något om ekonomisk kompensation i form av utdelning av bolaget. Det som diskuteras är att bandmedlemmarna ska få ett arvode, men att det är separat och inte har någonting med bandets intäkter att göra. Bandmedlemmarna har också fått betalt, men denna summan är mindre än bandets intäkter.

Imorgon infinner sig rättegången för dag två, läs om den här.

 

Senaste nytt

UPPDATERING: Nu har domen kommit i Ghost fallet. Tobias Forge vinner målet och de övriga bandmedlemmarna tvingas att betala hans rättegångskostnader.