Efter vajer attacken nu blomstrar klubben

Cykelstigen var under en tid olycksdrabbad när någon, eller några, valde att spänna upp en stålvajer över stigen. Detta var något om skadade flertalet cyklister som brukar cykla snabbt i området.

Trots att cyklisterna cyklade in i vajern så kom alla undan lindrigt, tack och lov. En vajer kan vara mycket farlig om den träffar olyckligt. I dessa fall var vajern lågt ned vilket resulterade i att den tog på cykeln istället för personen. En av cyklisterna flög dock över cykeln och tros ha tappat medvetandet i en kort stund. Tidigare brott relaterade till cyklar är fallet där en man trimmade sin cykel till en hastighet på 100 kilometer i timmen.

Enligt de som har varit på plats och sett vajern ska den ha varit nästintill omöjligt att se, även för fotgängare. Polisen är underrättad.

Men efter dessa attacker så har cykelklubben blommat upp och en cykelbana av världsklass håller på att byggas. Det byggs en så kallad multibana som passar alla åldrar och erfarenheter. Allt från små barn med springcyklar till proffs. Det är en plats för alla att ha kul på och är inte bara till för klubbmedlemmarna. Dock får man inte ha en en trimmad cykel som i fallet med monstercykeln.